Goldman Sachs klargjør Bitcoin-produkt for kunder – BTC spretter over $ 58K

Crypto-eiendeler vil være tilgjengelige for Goldman Sachs-investorer på et tidspunkt i kvartal to, antyder kommentarer fra en påtroppende toppleder sitert av CNBC.

Bitcoin ( BTC ) og noen altcoins vil snart være tilgjengelig for Goldman Sachs-klienter, ifølge en ny medierapport.

Kommentarer fra et intervju med Mary Rich, globalt sjef for digitale eiendeler for bankens private formuesforvaltningsdivisjon, ble utgitt av CNBC onsdag, og bekreftet bankens planer om å tilby kryptoaktiva til investorer.

Goldman-leder: Krypto-tilgang kommer i „nær sikt“

Gjennomgangen vil gjøre Goldman til den andre store utlåner som åpner kryptovalutaverdenen for sine kunder, og det kommer uker etter en banebrytende trekk av Morgan Stanley .

Vi jobber tett med team på tvers av firmaet for å utforske måter å tilby gjennomtenkt og passende tilgang til økosystemet for private velstandskunder, og det er noe vi forventer å tilby på kort sikt, ”siterte CNBC Rich.

Morgan Stanleys utrulling skal lanseres i april, og Goldman vil skje senere i andre kvartal. Begge bankene har potensial til å bringe store mengder ny kapital inn i Bitcoin-økosystemet via deltakelse i kryptofokuserte fond.

Fortsatt fremhevet Rich etterspørsel som en pådriver for Goldmans beslutning.

„Det er en kontingent av kunder som ser på denne eiendelen som en sikring mot inflasjon, og makrobakgrunnen det siste året har absolutt spilt inn i det,“ la hun til.

„Det er også en stor gruppe kunder som føler at vi sitter ved begynnelsen av et nytt Internett på noen måter og leter etter måter å delta i dette rommet.“

Som mange store banker, har Goldman endret melodi på Bitcoin i år, fra en solid skeptiker å omfavne fenomenet – merkbart i kontrast til sentralbankene inkludert den amerikanske sentralbanken .

„Til slutt må de tilby bitcoin-tjenester til alle,“ kommenterte Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano .

BTC / USD får øyeblikkelig boost etter krasj

Bitcoin-prisaksjon reagerte varmt på nyhetene og passerte $ 58 000 en gang til etter at onsdag produserte et flashkrasj på mer enn $ 2000 på få minutter.

Som Cointelegraph rapporterte, analytikere er fortsatt mindre bekymret for mangelen på fart, og peker på solide grunnleggende forhold og behovet for å riste ut overleverede posisjoner før de slår mot all-time highs.

$ 68.000 og $ 73.000 er interessepunkter for en potensiell breakout.

Comments are disabled