Coinbase CEO schetst Grootste barrières voor massale adoptie van Bitcoin en Cryptocurrency

Chief executive van crypto exchange Coinbase somt de tophindernissen op voor de wijdverspreide adoptie van Bitcoin en cryptocurrency.

In een podcast met investeerder Patrick O’Shaughnessy deelt Brian Armstrong wat volgens hem de grootste doornen aan de kant van de crypto-industrie zijn.

„Ik denk dat er uitdagingen zijn, alleen al in termen van schaalbaarheid, bruikbaarheid, en dan privacy, en veiligheid op deze blokkades. Als we van dial-up naar breedband en al dat soort dingen gaan, zal dat een enorme ontsluiting zijn.“

Armstrong benadrukt ook de noodzaak van duidelijke regelgeving om bredere crypto adoptie te katalyseren.

„Er zit zeker een regulerende component aan vast. Op dit moment zijn er een heleboel startups die proberen te worden gecreëerd… Veel van de regelgeving is nog steeds onduidelijk voor hen over ‚is dit een beveiliging, wat voor soort beveiligingsregels kunnen we struikelen als je dit doet‘ en dus zijn er al dit soort verschillende vrijstellingen en dingen die mensen proberen door hoepels te springen om te proberen het te laten werken‘.

Het hoofd van de Bitcoin Trader vermeldt ook dat de crypto uitwisseling werkt aan een project om een aantal van de uitdagingen waar crypto starters mee te maken hebben als ze door de uitgifte van penningen, bewaring en bestuur navigeren te verwijderen.

„Dus we proberen na te denken over hoe we bij Coinbase dat kunnen helpen. We werken aan een project. We noemen het waarschijnlijk ‚Coinbase Launch‘ of zoiets. Maar het is een manier voor iedereen die een crypto startup wil doen om binnen te komen en te zeggen ‚oké ik wil een token uitgeven, misschien wil ik geld inzamelen, misschien wil ik het gewoon gebruiken om mijn gemeenschap op te bouwen,‘ en gewoon mensen met de hand door dat proces heen te houden en ze te helpen met de voogdij over het project. Help ze de slimme contracten te maken. Help ze met de bestuurskwesties… Dat kan ook een enorme ontsluiting zijn voor de crypto-economie, om duizend nieuwe crypto-start-ups zo op te bouwen.“

Comments are disabled