Bitcoin forbedrer markedsdominansen under global kryptosalg

Næsten alle større kryptokurver er i rødt i dag efter en pludselig markedsudsalg i går aftes.

Den samlede markedsværdi for alle kryptokurver faldt fra $ 346 milliarder dollars ned til $ 339 milliarder natten over, hvilket repræsenterer et gennemsnitligt tab på 2,1% pr. Kryptovaluta

Selvom de fleste kryptokurver har et tab i dag, har Bitcoin (BTC) klaret sig bedre end de fleste, idet de kun har mistet 1% i løbet af de sidste 24 timer for at falde tilbage til $ 10.610. Som et resultat af dets relative stabilitet på et faldende kryptomarked har Bitcoin set sin markedsdominans forbedres noget i de seneste uger og forbedret sig fra 57,8% til 58,7% i den sidste måned.

Din daglige dosis af kryptovaluta-nyheder, læring, sladder og diskussioner.

Hør efter

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) har også overgået markedet og har kun mistet henholdsvis 0,6% og 2% den sidste dag. Polkadot (DOT) og Chainlink (LINK) er nutidens dårligst udførte blandt de ti bedste kryptovalutaer og har mistet 6,4% stykket siden i går. DOT handler nu til 3,81 $, den laveste værdi siden slutningen af august, og har været i en nedadgående tendens siden 1. september og mistede 43,9% siden da.

Efter denne nylige prishandling er 9 ud af de 10 bedste kryptokurver efter markedsværdi et tab mod BTC, hvor Polkadot er mest nede i den sidste uge, mens Chainlink er nede mest i den sidste måned.

Denne nylige baisse prishandling kom kun få minutter efter, at den amerikanske præsident Donald Trump kneb håb om endnu en redning på markedet – afvisning af kongreskvinde Nancy Pelosis anmodning om en $ 2,4 billioner stimulusregning, der havde til formål at indsprøjte likviditet tilbage i den kæmpende amerikanske økonomi. Dette ser også ud til at have udløst en panik-aktiemarkedssalg, hvor de fleste store amerikanske aktieindekser dumpede kort efter tweeten.

Comments are disabled